Grijs keukendesign - Keukencentrum Vosseling

Over ons

Ruim 40 jaar aan ervaring

Nadat de collega's Evert Vos en Gijs den Teuling al vele jaren keukens en meubels in hun vrije tijd maakten, besloten ze samen een keukenzaak op te richten. Ruim 40 jaar geleden, in 1984, werd Keukencentrum Vosseling geopend. 

Keuken met accenten - Keukencentrum Vosseling

Werkwijze

Inbouwkast - Keukencentrum Vosseling

Maatwerk

Keuken - Keukencentrum Vosseling

Inspiratie

Wist u dat...

De naam is een samensmelting uit de achternamen van beide oprichters. Na alle jaren geldt nog steeds: Vosseling voor NU en voor in de TOEKOMST, want de volgende generatie staat klaar om u van dienst te zijn!

Inbouwkast - Keukencentrum Vosseling

Het huidige Vosseling

Inmiddels staat er een ruime showroom met zo’n 20 uitgebreide keukenopstellingen van diverse topmerken c.q. stijlen en behoort een (kleine) verbouwing of aanpassing van uw bestaande keuken ook tot onze mogelijkheden. Voor een badkamermeubel of voor de inrichting van uw badkamer of toiletruimte kunt u ook bij ons terecht. Alles kan bij ons door ons eigen team worden verzorgd.

Werkplaats

Een sterk punt van Keukencentrum Vosseling is natuurlijk de eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat om verder te gaan waar de overige keukenspecialisten ophouden. Wij kunnen voor u uw complete keukenverbouwing verzorgen en tevens kleine aanpassingen doen. Samen met u creƫren wij de keuken van uw dromen!

Uw ideale keuken

Wanneer wij samen met u tot een optimale indeling van uw keuken zijn gekomen, werken wij dit, vrijblijvend, voor u uit tot een gespecificeerde offerte met bijbehorende plattegrond en perspectieftekening. Daarna maken we opnieuw een afspraak met u om deze offerte met u door te spreken. U krijgt uiteraard de offerte en bijbehorende tekeningen mee naar huis, zodat u de gelegenheid heeft om alles nog eens goed en op uw gemak door te nemen en tot een weloverwogen aankoop over te gaan.

Grijs keukendesign - Keukencentrum Vosseling
Keuken 3 - Keukencentrum Vosseling

Doe inspiratie op

Hier vindt u voorbeelden van door ons geplaatste keukens, kasten en andere bijzondere projecten. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op of maak direct een afspraak.